SAMSUNLU LİSELİLERİN BÜYÜK ÖDÜLLERE KAVUŞMASI İÇİN SON GÜNLER ÖDÜLLER BİTMEDİ YENİLERİ EKLENDİ

‘’İpana 23. Türkiye On-Line Liselerarası Müzik Yarışması’’nda büyük ödüllere kavuşmak için son günler. 16 Nisan’da sona erecek başvurular öncesi, yüzlerce lisenin başvurduğu yarışmaya yeni ödüller eklendi.

< SAMSUNLU LİSELİLERİN BÜYÜK ÖDÜLLERE KAVUŞMASI İÇİN SON GÜNLER ÖDÜLLER BİTMEDİ YENİLERİ EKLENDİ

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen ‘’Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’’ ödülüne sahip Liselerarası Müzik Yarışması’nda başvuruların bitmesine çok az kaldı. 16 Nisan’da sona erecek başvurular öncesi Samsunlu liseliler de, heyecanla büyük ödüllere kavuşacağı final tarihini bekliyor.

22 senedir farklı şehirlerde ön elemeleri gerçekleştirilerek on binlerce liseliye ev sahipliği yapan yarışmanın başvuru adresi ve şartlarına BANABAK mobil uygulamasından ulaşılıyor. 

 

Samsunlu Liseliler! Ödüller Bitmedi, Yenileri Eklendi

Toplamda 82500 TL nakit para ödülünün yanı sıra İcra birincisine İpana Müzik Odası’nın verileceği yarışmada büyük ödüller bitmedi, yenileri eklendi. Nakit para ödülü ve müzik stüdyosu ödüllerine, 90 Bin TL nakit para ödülü ve akıllı cep telefonu ödülleri eklendi.

Bu sene on-line olarak internet üzerinden düzenlenen ‘’İpana 23. Türkiye On-Line Liselerarası Müzik Yarışması’’ nda en çok katılım sağlayan ilk üç okula nakit para ödülleri, sorumlu öğretmenlerine ise akıllı cep telefonu verilecek. 

En fazla katılım sağlayan birinci liseye 50 Bin TL, ikinci liseye 25 Bin TL, üçüncü liseye 15 Bin TL nakit para verilecek yarışmada, en fazla katılım sağlayan birinci, ikinci ve üçüncü okulun sorumlu öğretmenlerine ise Samsung Galaxy Note 10 256 GB akıllı cep telefonu verilecek.

Başvurular sonrası yüzlerce lisenin büyük ilgi gösterdiği yarışmada icra dalı birincisi okul, yarışmanın en büyük hediyesi olan İpana Müzik Odası’nı kazanacak.

 

Finale Kalan Okullar 17 Mayıs’ta Açıklanacak

16 Nisan’ a kadar başvuruların yapılacağı yarışmada internet oylaması ve jüri değerlendirmesi ise; 19 Nisan’da başlayacak. Finale kalması için desteklenecek okulların 14 Mayıs’a kadar oylanacağı yarışmada, finale kalan okullar 17 Mayıs’ta açıklanacak.

Finalde 120 Okul Yarışacak

Final oylaması ve jüri değerlendirmesinin, 17 Mayıs ve 31 Mayıs tarihleri arasında yapılacak yarışmada, internet üstünden yapılan oylamada grup ve bireysel katılımda en yüksek oyu alan 25 okul ve 25 kişi, jürinin ayrıca belirlediği 25 başarılı okul ve 25 kişi, finalde yarışma hakkını elde edecek. Beste kategorisinde ise internet oylamasından 10, jüri değerlendirmesinden 10 okul, toplam 20 okul finale kalacak ve finalde toplam 120 performans videosu yarışacak.

 

 

 

İşte Büyük Ödüller