GÜNLÜK YAŞAM NEZAKET İSTER

Algı açan öğretileri ve Theta Healing ile bize güzel yollar gösteren İpek Senem Aydın, nezaket kuramı hakkında websitesinde yazdığı yazı ile günlük yaşamın incelikleri hakkında tavsiyeler veriyor. 

<GÜNLÜK YAŞAM NEZAKET İSTER

 

Güçlü bir iletişim kurabilmemiz için acele etmeden, sakince dinleyip konuşmamızı ve bunun karşılıklı nezaket ile gerçekleşeceğini internet sitesindeki yazısında belirten Aydın, nezaketin diğer kişiler tarafından kolayca anlaşılan çok güçlü bir titreşim olduğunu vurguluyor.

Konuya dair görüşlerinde, nezaketli davranmanın bizi hayatta güzel bir yolculuğa çıkaracağını ve bununla bağlantılı olarak yapacağımız yolculukta nazik insanlarla dolu daha mutlu bir yaşamın mümkün olacağından bahsediyor. İncelik dolu sözlerin ve davranışların etkisinin bir ömür boyu olacağının yazısında altını çizen Thetahealing Eğitmeni Aydın, nazik olmanın kalplerimizi açtığını, açık bir kalbin de her zaman güzel ve paylaşım dolu ilişkiler deneyimleyeceğini vurguluyor. 

 

Sesimizi yükselttiğimiz zaman iyi bir iletişim kuramayıp kontrolümüzü kaybettiğimizi söyleyen Aydın, yumuşak ve sakin olup açıkça söylemek istediğimizi dile getirmenin daha etkili olacağından bahsediyor. Günlük yaşantımızda kontrollü davranarak kendi sınırlarımızı bilmemiz ve kişilerin hayatımızı ihlal etmemesi için “hayır” demenin önemini hatırlatan Aydın, ilişkilerde ve iş hayatında kibarca hayır demenin bencillik olmadığını savunuyor. 

 “Teşekkür etmeyi bir ritüel haline getirin” diyen İpek Senem Aydın, hiç kimsenin hayatımıza tesadüfen gelmediğine, bu yüzden karşılaştığımız insanlara nazik bir kalp ile teşekkür etmemiz gerektiğinin altını çiziyor. 

 

İpek Senem Aydın’ın günlük yaşantımızda nezakete dair yazısına http://ipeksenemaydin.com/gunluk-yasantimizda-nezaketi-nasil-kullanacagiz- linkinden ulaşılabilir. 

 

 

 

 

İpek Senem Aydın

Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce İşletme mezunu olan İpek Senem Aydın Uluslararası Thetahealing Eğitmenidir. Birçok modülde Thetahealing Eğitmeni olan İpek Senem Aydın, ruh ailem diyerek tanımladığı öğrencileri ve danışanlarının ruhsal yolculuklarına eşlik etmektedir. 

Thetahealing seminerlerini online olarak İpek Senem Aydın Farkındalık Atölyesi'nde devam ettirmektedir. Atölyede aynı zamanda konularında uzman kişiler ile aile sistem çalışması, nefes, astroloji danışmanlığı, şamanik ritüeller gibi konularda da çalışmalar gerçekleştirmektedir.

 

Detaylı Bilgi ve Görsel İçin: 

Ezgi Hazal Tırnavi

Pazarlama ve Medya Koordinatörü

hazaltirnavi@zbiletisim.com