Ülker, Milli Futbol Takımları’nın Sponsoru oldu

Bugüne kadar futbol ve basketbol başta olmak üzere; farklı spor branşlarına destek veren Ülker, Türkiye Futbol Federasyonu’yla imzaladığı anlaşmayla, 5 yıl süreyle Erkek Milli Takımların resmi, Kadın Milli Takımlar ve eMilli Takımlarının da ana sponsorluğunu üstlendi.

<Ülker, Milli Futbol Takımları’nın Sponsoru oldu

 

TFF Riva Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, “Milli Takımımızın futboluyla yaptığı gibi, biz de ürünlerimizle ülkemizi dünyanın dört bir yanında temsil ediyoruz. Onlar her golde ve galibiyette bizleri mutlu ederken, biz de tüketicilerimize her lokmada mutluluk vaat ediyoruz “ dedi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ise, “Ülker’in desteği her zaman Türk futbolunun çıtasını yükseltti, uluslarararası alanda rekabet gücümüzü artırdı. Bu anlaşmadan aldığımız güçle ülkemizi mutlu edecek başarılar kazanacağız” dedi.

 

Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, aldığı birbirinden başarılı sonuçlarla tüm Türkiye’yi mutlu eden A Milli Futbol Takımımıza 5 yıl süreyle resmi sponsor oldu. Ülker, Erkek Milli Takımlarının resmi sponsorluğunun yanı sıra Kadın Milli Takımlar ve eMilli Takımlarının da ana sponsorluğunu üstlendi. Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili Riva’da Hasan Doğan Milli Takım Kamp Tesisleri’nde gerçekleştirilen en imza törenine; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, TFF Sponsorluklar ve Pazarlama Sorumlusu ve Dış İlişkiler Yardımcı Üyesi Alkın Kalkavan, Ülker CEO’su Mete Buyurgan, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası’nın yanı sıra Federasyon ve Ülker yetkilileri katıldı.   

 

Nihat Özdemir: Bu anlaşmanın verdiği güçle ülkemizi mutlu edecek başarılar kazanacağız

 

Ülker’e Milli Takımlara yönelik katkısından ötürü teşekkür ederek konuşmasına başlayan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, ‘’Ülkemizin en köklü markalarından Ülker ile yaptığımız bu iş birliğini çok önemsiyoruz. 9 yıl süren harika ortaklığımız bu anlaşma ile kaldığımız yerden devam edecek. Türk sporuna unutulmaz katkılar sağlayan Ülker’in desteğinin uluslararası rekabetteki gücümüze güç katacağından eminiz. Ülker’in sporun yaygınlaşması için yaptığı katkılar ölçülemeyecek kadar değerli. Çünkü sponsorluğun yanında sosyal projelerle sorumluluklar üstlenmek çok önemli. Bu kapsamda Federasyonumuz Ülker ile geçmişte çocukları spor yapmaya teşvik etmek için bir çok sportif sosyal projeleri hayata geçirdi ve önemli geri dönüşler aldı. Sadece Futbol Köyü projesiyle 200’e yakın genç ismi milli takımlara ve profesyonel takımlara kazandırdık. Ülker’in sporu seven nesiller yetişmesine verdiği önem, daima Türk futbolunda çıtayı yükseltti. EURO 2020 öncesinde bizlere güç verecek bu anlaşma itici güç olacak ve inşallah Millilerimiz elde edeceği yeni zaferlerle, bizlere bu değerli katkıları yapan Ülker’in “mutlu et mutlu ol” sloganına destek olacak. Ülker’le birlikte tüm sponsorlarımız ve halkımızın desteğiyle önümüzdeki günlerde Ay-Yıldızlılarımız tarihi başarılarla bizleri bir kez daha gururlandıracaktır” dedi.