”Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma” ödülünün sahibi

Yataş Grup, müşteri odaklı hizmet anlayışı, sunduğu hızlı destek ve çözümlerle Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen 23. Tüketici Ödülleri’nde, "Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma" ödülünün sahibi oldu.

<”Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma” ödülünün sahibi

 

Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması Ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23. Tüketici Ödülleri’nin kazananları açıklandı. Kalite, güven ve müşteri memnuniyetini kendine ilke edinen Yataş Grup, "2020 Yılı Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma" ödülünün sahibi oldu. 17 Mart Çarşamba günü düzenlenen törende ödülü Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın,  Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın elinden aldı.

 

Törende konuşan Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, şunları söyledi: “Bizi bu ödüle layık gören tüm tüketicilere teşekkür ediyoruz. Yataş Bedding, Enza Home, Divanev markalarımızla tüketicilere şık, kaliteli, estetik, trendleri yansıtan ürünler sunuyoruz. İşimizi sadece satış yapmakla sınırlı görmüyoruz, satış sonrası hizmetlerimizle de müşterilerimiz her zaman yanında oluyoruz. Bu ödül de bize doğru yolda ilerlediğimizi bir kez daha gösteriyor.”

 

 

İletişim ve bilgi için:

Excel İletişim ve Algı Yönetimi 

Ezgi Aktaş, ezgi.aktas@excel.com.tr, 0533 283 09 23

 

Ek Dosyalar