Samsung Alışveriş Festivali fırsatlarından faydalanmak için son günler! 

Tüketicileri kaçırılmayacak fırsatlarla buluşturan Samsung Alışveriş Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Akıllı telefondan tablet ve akıllı saate, beyaz eşyadan televizyon ve monitöre pek çok üründe indirim ve hediye fırsatlarından faydalanmak için sayılı günler kaldı. 

<Samsung Alışveriş Festivali fırsatlarından faydalanmak için son günler! 

Geçtiğimiz hafta başlayan Samsung Alışveriş Festivali kapsamında sunulan indirim şöleni, hayatı kolaylaştıran yeniliklere sahip Samsung ürünlerini 4 Nisan’a kadar tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Bitimine sayılı günler kalan festivalde, kullanıcılar seçili Samsung satış noktalarından ve belirli kampanyalar için Samsung Online Mağaza (shop.samsung.com/tr/) üzerinden yaptıkları alışverişlerde Samsung’un birçok akıllı ve inovatif ürününü indirim ve hediyelerle satın alma fırsatını yakalıyor.

Festival kapsamında tüketicileri Para Kart fırsatları da bekliyor. Satın alınan Samsung ürünlerinden 2 adet alanlar yüzde 20, 3 adet alanlar yüzde 30 daha fazla TL yüklü Para Kart kazanma şansı elde ediyor.

Bunun yanı sıra Samsung’un seçili Galaxy A serisi telefonlarını satın alanları Galaxy Fit2 akıllı bileklik hediyesi beklerken, Galaxy S21 Serisi 5G akıllı telefonlardan birini alanları ise Galaxy Tab A (8.0”,2019) tablet hediyesi bekliyor. Seçili Samsung beyaz eşyalardan 3 tane alan kullanıcılar ise Samsung marka 32 inç HD Smart TV hediyesinin sahibi oluyor. Seçili Samsung QLED 8K ve Lifestyle TV’lerden satın alanlara da akıllı telefon, soundbar ve robot süpürge hediye ediliyor.

Üstelik kaçırılmayacak fırsatlar bunlarla da sınırlı değil. Seçili Samsung ürünlerinin yanında Samsung TV, akıllı telefon, soundbar, süpürge, tablet, ütü ve giyilebilir teknoloji ürünleri gibi daha birçok sürpriz hediye Samsung Alışveriş Festivali süresince kullanıcıları bekliyor. 

Festival kapsamında sunulan sürpriz indirim ve hediye fırsatlarından yararlanmak için https://shop.samsung.com/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Samsung Electronics Hakkında

Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında güncel haberler için http://news.samsung.com adresinden “Samsung Newsroom” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Excel İletişim ve Algı Yönetimi

Meltem Demiryonar – meltem.demiryonar@excel.com.tr – 0538 635 33 82