Premier Lig ve Bundesliga heyecanı

İngiltere Premier Ligi ve Almanya Bundesliga’daki üç dev maç, bu hafta sonu Tivibu’da sporseverlerle buluşuyor. Son şampiyon Liverpool, ezeli rakibi Everton’ı, Anfield Road’ta konuk ederken, lider Manchester City deplasmanda Arsenal ile karşılaşıyor. 

<Premier Lig ve Bundesliga heyecanı

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına uzanan zengin içerikleriyle sporseverlerin nabzını tutuyor. Bu hafta sonu İngiltere Premier Ligi heyecan dolu iki maça sahne oluyor. Ligde zor günler geçiren son şampiyon Liverpool, 20 Şubat Cumartesi 20.30’da ezeli rakibi Everton’ı, Anfield Road’ta ağırlıyor. 21 Şubat Pazar 19.30’da ise oynadığı son 12 maçı kazanan lider Manchester City, deplasmanda Arsenal ile karşılaşıyor. Ada’daki bu iki karşılaşma Tivibu 73. Kanal’daki S Sport’tan naklen yayınlanacak.

 

Lider Ajax’ın maçı sadece Tivibu Spor 2’de

Diğer yandan Almanya Bundesliga’daki dev derbi heyacanı da Tivibu ile evlere geliyor. Küme düşme korkusu yaşayan Schalke 04, ezeli rakibi Borussia Dortmund’u 20 Şubat Cumartesi Veltins-Arena’da ağırlıyor. Ruhr derbisi cumartesi saat 20.30’dan itibaren Tivibu 74. Kanal’daki S Sport 2’de olacak. Hollanda Ligi’nde ise lider Ajax’ın sahasında Sparta Rotterdam’la karşılaşacağı mücadele, 21 Şubat Pazar 22.00’de sadece Tivibu Spor 2’den ekranlara gelecek. Ayrıca Hollanda Ligi’ndeki Venlo-AZ Alkmaar, Twente-Feyenoord, PSV Eindhoven-Vitesse; Belçika Ligi’ndeki Anderlecht-Kortrijk, Antwerp-St.Truiden ile İskoçya Ligi’ndeki Ross Country-Celtic karşılaşmaları da hafta sonu sadece Tivibu’da yayında…

 

Bilgi için: 

MPR İletişim Danışmanlığı 

Firuze Şenavcı, (212) 438 63 50 / 156 – 552 747 19 70, fsenavci@mpr.com.tr