Philips TV & Sound’a Dört Red Dot Ödülü Birden!

TP Vision; temel iş felsefesi “En iyi Avrupa Dizaynı” doğrultusunda ürettiği, Amsterdam merkezli Avrupa Dizaynı takımı tarafından tasarlanan Philips TV & Sound ürünleriyle dört Red Dot Ödülü almaya hak kazandı. 

<Philips TV & Sound’a Dört Red Dot Ödülü Birden!

Premium, yüksek kaliteli Philips OLED 806 Televizyon -üstün performansı ‘gerçek’ materyalleri özgün, minimalist bir tasarımla sunuyor. Philips Performans serisi 8506 LED Televizyon ürün performansını, hafiflik ve kaliteyle yansıtmak üzere tasarlandı. Philips Fidelio T1 gerçek kablosuz kulaklıklar –premium performans ve materyallere sahip kulaklıklar. Philips T8506 Aktif Gürültü Önleyicili gerçek kablosuz kulaklıklar- Avrupa dizaynı ürünün amaç ve performansına yönelik olarak tasarlandı. 

Bu ürünlere ek olarak, 16B1U3300, 24B1D5300 ve 34E1N7900 model monitörler de Red Dot Ürün Tasarım Ödülü almaya hak kazanan diğer Philips markalı modeller. 

Red Dot Tasarım Yarışması; 60 yılı aşkın süredir ürün tasarımlarında  işlevsellik, kalite, ergonomi ve inovasyonu baz alırken,  son zamanlarda ürünlerin dayanıklılığı ve ekolojik uyumluluğunu da ödüllendiriyor. 

2021’de dünya genelinde 5500’den fazla ürün, 50 Uluslararası profesyonel isim tarafından 9 farklı oturumla oylandı.  

“Red Dot ödülleri, uzun vadeli yaklaşımımızın yegane karşılığıdır”

TP Vision Baş Tasarımcısı Rod White Red Dot ödülleriylle ilgili düşüncelerini ‘’Avrupa merkezli tasarım ekibimizin ve tasarım dilini oluşturma yaklaşımlarının profesyoneller tarafından takdir görmesi büyük gurur. Ürünlerimizin tüketiciye uzun vadeli hitap etmesi gerektiği konusunda çok hassas ve titiz davranıyoruz. Red Dot ödüllerini kazanmamız, bu yaklaşımımızın en büyük karşılığı” sözleriyle aktardı.  

OLED 806 

2021 model OLED 806 kullancısına üstün performans ve birinci sınıf deneyim yaşatmak üzere tasarlandı.  

Geliştirilmiş görüntü kalitesi, 4 taraflı Ambilight teknolojisiyle birleşerek izleyicisine seyir keyfi yaşatıyor. TV’nin alt tarafındaki Ambilight aydınlatma TV masa üzerinde konumlandırılığında dilediğinde kapatılabiliyor. 

İç dekorasyonda farklı zevklere hitap edebilmek için açık ve koyu renkli iki farklı TV ayağı seçeneğiyle satılıyor. 

Ayrıca, siyah renkte İskoç Muirhead derisinden üretilen uzaktan kumanda kullanıcısına televizyonu yüksek kalite ile kontrol ettirdiği hissini veriyor. 

8506 LED 

Tüketicilerin gözdesi olma hedefiyle üretilen Performans Serisi, 2021 yılında ürün tasarımıyla bir adım daha öne çıktı. 

TP Vision, 3 taraflı Ambilight özelliğinin ekrandaki içeriği sorunsuz bir şekilde genişleten 3 taraflı kenarsız paneli de tanıttı. 

Philips logosu, fırçalanmış metal alt çerçevede asimetrik bir şekilde konumlandırılarak yeni stand modeli TV’nin hafifliğini görsel olarak yakalamak için masa üzerinde açık konumlandırılabiliyor. 

Fidelio T1 Gerçek Kablosuz Kulaklık

Yeni Fidelio Gerçek Kablosuz Kulaklıklar; üstün performans ve kullanıcı deneyiminin somut bir örneği. 

Philips logosu, İskoç Muirhead deri üzerine kaplanmış kulaklık kutusuyla kaliteyi ortaya çıkarıyor. 

Geometrik tasarıma sahip kulaklıklar; sezgisel konseptle tasarlandı. Metalik detayların incelik duygusu kattığı kulaklıkların üzerinde, markanın logosu fırçalanmış metal detaylı yüzey üzerinde yer alıyor. 

T8506 Gerçek Kablosuz Kulaklıklar

T8506 model kulaklıklar TP Vision Avrupa Dizayn prensipleri kullanılarak tasarlandı. İç içe geçmiş dairesel dizayn, ürünün asıl amacı olan denge ve orantıyı yansıtıyor. 

Dıştaki dairesel çerçeve ürünün kullanımını sezgisel hale getirirken, kulaklığın ana yüzeyinde asimetrik Philips logosu ince bir renk farkıyla yer alıyor. 

 

TP Vision Hakkında

TP Vision Europe B.V. (‘TP Vision’) Amsterdam merkezli, tamamı TPV Technology Limited (‘TPV’) Şirketi altında olan dünyanın önde gelen monitor ve TV üreticilerinden biridir. Görsel-işitsel dijital eğlence dünyasında önemli bir tüketici elektronik ürünleri şirketi olan TP Vision, Philips markalı televizyonların (Avrupa, Rusya, Orta Doğu, Güney Amerika, Hindistan ve Asya-Pasifik bölgesinde seçili ülkeler) ve ses ürünlerinin Koninklijke Philips N.V. markası adı altında (dünya genelinde) geliştirilmesine, üretilmesine ve pazarlanmasına odaklanıyor. TP Vision; tasarım uzmanlığını ve yenilikçi Philips TV mirasını, TPV teknolojisinin operasyonel kusursuzluğu, esnekliği ve hızıyla birleştirerek gerçekleştiriyor.

Daha fazla bilgi için:

Weber Shandwick Türkiye

Ceylan Bayraktaroğlu

cbayraktaroglu@webershandwick.com 

Yüksek çözünürlüklü görseller için: https://www.tpvision.com/image-library/