Motor tutkunları Prof. Dr. Haydar Baş anısına yarışacak


Türkiye Motokros Şampiyonası 3.ayak yarışı hafta sonu Balıkesir Gönen’de gerçekleştirilecek. 
Prof. Dr. Haydar Baş anısına gerçekleştirilecek yarışmaya BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş onur konuğu olarak katılacak.  Yarışma Meltem TV’den canlı yayınlanacak.

<Motor tutkunları Prof. Dr. Haydar Baş anısına yarışacak

Türkiye Motokros Şampiyonası 3. ayak yarışı Bağımsız Türkiye Partisi’nin merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş anısına gerçekleştirilecek.
Hafta sonu gerçekleştirilecek yarışmaya, motor sporlarının en önemli merkezlerinden olan Balıkesir’in Gönen ilçesindeki Şakir Şenkalaycı Motokros Parkuru ev sahipliği yapacak.
25 Eylül Cumartesi günü sıralama yarışlarının yapılacağı şampiyonada, 26 Eylül Pazar günü ise sporcular dereceye girebilmek için yarışacaklar.
Gönen Belediyesi ekiplerinin hazırlıklarını tamamladığı 2100 metre uzunluğunda 5 büyük ve 7 küçük rampanın olduğu parkurda yapılacak şampiyonaya, çok sayıda motor sporları sevenleri ile çeşitli dernek ve kulüplerin de katılım göstereceği açıklandı.

En modern parkurda hazırlıklar tamam

Parkurun hazırlıklarını tamamlayan Memduh Şenkalaycı ve Zeynur Öztürk yaptıkları açıklamada; "Türkiye'nin en modern parkurunun hazırlıklarını tamamladık. Şampiyonaya çok sayıda şampiyon sporcumuz katılacak. Cuma gününden itibaren Balıkesir'in Gönen İlçesinde adrenalin ve heyecanın doruk yapacağı Türkiye Motokros Şampiyonası 3. Ayak Yarışlarına tüm sporseverleri bekliyoruz. 
Pişman olmayacaklar." dediler.

Onur konuğu BTP lideri Hüseyin Baş

Prof. Dr. Haydar Baş anısına gerçekleştirilecek yarışmaya Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş da onur konuğu olarak katılacak. 
Türkiye Motokros Şampiyonası 3.ayak yarışması  Meltem TV’den canlı olarak yayınlanacak.