KORONAVİRÜSE KARŞI ETKİLİ EL VE CİLT DEZENFEKTANI

Kişisel ve endüstriyel hijyen ürünlerinin öncü markası Nilco’nun Sanisept H711 el ve cilt dezenfektanı, Covid-19 virüsü üzerinde %99,99 etki gösteriyor.

<KORONAVİRÜSE KARŞI ETKİLİ EL VE CİLT DEZENFEKTANI

Evde kalanların veya zorunlu olarak dışarı çıkmak durumunda olanların sosyal mesafeye dikkat edip, maske takmalarının yanında el hijyeni için dezenfektan kullanmaları büyük önem taşıyor. Günlük hayatta sürekli temas edilen noktalardan ellere ve cilde bakterilerin, virüslerin bulaşmasını önlemede etkili bir rol oynayan el dezenfektanları, alternatifli boyutlarıyla çantalarda ya da ceplerde de taşınabiliyor.

1961 yılından bugüne temizlik ihtiyacına her alanda etkili çözümler sunan Nilco Reinigungsmaschinen’in Sanisept H711 el ve cilt dezenfektanı, ellerimizde bulunan zararlı  mikroorganizmalara karşı etkili çözümler sunuyor. İzopropil alkol içeren ve son derece yüksek etkiye sahip olan ürünün,  Covid-19 virüsü üzerinde %99,99 etkinliğini belgeleyen mikrobiyolojik analiz raporu bulunuyor. (Antimikrop Ar-Ge ve Biyosidal Analiz Merkezi, 12.01.2021 tarihli raporu ile belgelenmiştir.)

Nilco Sanisept H711, bilgisayar klavyesi, mouse gibi günlük kullanılan ve bakteri tutan yerlerin teması ya da spor salonlarında, toplu taşımalarda temas edilen yerlerden gelebilecek virüslere karşı güçlü koruma sağlıyor. Ürün; okul, restaurant, hastaneler ve gıda üretim fabrikaları gibi yüksek hijyen ihtiyacı olan yerlerde de rahatlıkla kullanılabiliyor.

Nilco Sanisept H711 el ve cilt dezenfektanı, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan “Biyosidal” ruhsatlı ürünler listesinde bulunmaktadır. Biyosidal ruhsatı, test edilen zararlı organizmalar üzerindeki etkinliği kanıtlanmış ve ilgili laboratuvar testlerinden başarıyla geçen ürünlere verilmektedir.

Nilco Reinigungsmaschinen GmbH, elektrikli ev aletleri markası Fakir Hausgeräte şirketine bağlı olarak Almanya’nın Stuttgart şehrinde 1961 yılında kurdu. Ticari ve endüstriyel işletmelerin (restoran, kafe, otel, okul, fabrika, hastane vb.) temizlik, hijyen alanlarında kimyasal ve makine ihtiyaçlarını karşılamak Nilco’nun temel faaliyet konuları arasında yer alıyor.

Ayrıntılı Bilgi: http://nilco.com.tr/