Filli Boya ekipleri termal kamerayla 50.000 üzerinde binanın ısı kayıplarını ölçtü

Enerjinin daha verimli kullanılması amacıyla 2020 yılından bu yana Türkiye genelinde 40’in üzerinde ilde termal kameralarla çekim yapan Filli Boya Isı kaybı Ölçüm Ekipleri, 50.000 den fazla binanın ısı kayıplarını ücretsiz tespit etti. İki etaptan oluşan roadshow kapsamında illeri ziyaret eden uzman ekipler, ısı kaybı ölçüm raporlarında binalarda belirlenen ciddi ısı kayıplarını bina sahiplerine sundu.  

<Filli Boya ekipleri termal kamerayla 50.000 üzerinde binanın ısı kayıplarını ölçtü

 

Filli Boya 2003 yılından bu yana 190 milyon m2 üzerinde Isı Yalıtım uygulanmasını gerçekleştirerek ekonomiye ve çevreye verdiği değerin yansıra toplamda yaklaşık 7,6 milyon hane halkına çağdaş yaşam koşulları yaratarak, daha konforlu ve sağlıklı ortamda yaşamalarını sağladı. Yenilikçi ürün ve teknolojileri ile binaların sadece ısıtmada elde ettiği tasarruf ile yaklaşık 9,6 milyar m3 daha az doğalgaz kullanılmasını sağlayarak ülke ekonomisine de katkıda bulundu.

 

Filli Boya Isı Ölçüm Ekipleri 2020 yılında 40’ın üzerinde ilde binalarda ısı ölçümleri gerçekleştirirken bu yıl da 19 Ocak-12 Mart tarihleri arasında 30 ili ziyaret etti. Isıtma ve soğutmada kullanılan enerjinin daha verimli tüketilmesi amacıyla yola çıkan Isı Kaybı Ölçüm Ekipleri binalarda termal kamera ile çekim yaparak her bina özelinde farklı derecelerde tespit edilen ısı kayıplarını belirledi. Isı Kaybı Ölçüm Ekibi raporlarını bina yönetimlerine sunarak bina sakinlerinin önemli ölçüde tasarruf etmeleri, evlerinde konforlu ve sağlıklı bir yaşama alanına sahip olmaları için en uygun ısı yalıtım sistem çözümlerini sundu. 

 

Isıtma ve soğutmada %50’ye varan tasarruf sağlanabiliyor

 

Filli Boya’nın Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri’ni binalarına uygulayanlar ısıtma ve soğutma giderlerinde yarı yarıya tasarruf sağlayabiliyor. Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri, sunduğu ayrıcalıklarla tüketicileri yıllar boyu ilk günkü performansını koruyan, uzun ömürlü sistemlerle, yani ısı yalıtımını “Doğrusu” ile buluşturuyor. Bina sakinleri, dört mevsim evlerinin tadını çıkarıyor.

 

Filli Boya Isı Yalıtımı Ölçüm Ekipleri tarafından binalarında ücretsiz keşif yaptırmak isteyenler Dalmaçyalı’nın yenilenen web sitesi https://www.dalmacyali.com.tr/hizmetlerimiz/ucretsiz-kesif üzerinden yada 444 1 222 numaralı hattan ücretsiz olarak taleplerini iletebiliyor.

 

Bilgi için: Medyaevi İletişim / Serap Öztürk / 0539 5929146/sozturk@medyaevi.com.tr