Buradan dünya devi futbolcular çıkacak BTP lideri Hüseyin Baş, Hekimoğlu Trabzon kulübünü ziyaret etti


Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Trabzon’da son yıllarda büyük başarılara imza atan TFF 2. Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon kulübünü ziyaret etti.
Hüseyin Baş’a BTP Trabzon İl Başkanı Nihat Hekimoğlu ve parti kurmayları da eşlik etti.
Baş ve beraberindeki heyeti Hekimoğlu Trabzon Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Bahattin Güneş karşıladı.

<Buradan dünya devi futbolcular çıkacak
BTP lideri Hüseyin Baş, Hekimoğlu Trabzon kulübünü ziyaret etti


Kulübün altyapı ve A takım tesislerini gezen BTP lideri burada başkan Hekimoğlu ile Türk futbolu üzerine sohbet gerçekleştirdi.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette BTP Lideri yeşil sahada da hünerlerinden kısa bir bölüm sundu. Sporcu kişiliğiyle tanınan Hüseyin Baş’ın penaltı atışları büyük ilgi gördü.

BTP liderine 61 numaralı forma

Tesislerde yapılan gezinin ardından kulüp binasına geçildi. 
Burada yapılan görüşmenin ardından Hekimoğlu Trabzon Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu, BTP liderine üzerinde Hüseyin Baş yazan 61 numaralı forma ile plaket takdim etti.

Buradan dünya devlerine çok futbolcu çıkar

Tesislere hayran kaldığını ifade eden Baş, "Gerçekten çok güzel bir tesis yapılmış. Başkanımız Celil Hekimoğlu'nu tebrik ediyoruz. Bu tesislerden Real Madrid, Barcelona gibi dünya devi takımlarda oynayacak çok futbolcu çıkacağına inanıyorum. Kulübünüze yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi. 
Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizi ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.