Beşiktaşlı Atiba Hutchinson Tivibu Spor’un konuğu

Beşiktaş'ın biyonik adamı Atiba Hutchinson, 30 Ocak'ta Şükran Albayrak'ın Tivibu Spor’daki 'Atan Alır' programına konuk oluyor. Albayrak’ın sorularını yanıtlayacak olan orta saha oyuncusu, basketboldaki hünerlerini de sergileyecek.

<Beşiktaşlı Atiba Hutchinson Tivibu Spor’un konuğu

 

Tivibu Spor, dinamik yapısıyla sporseverlerin heyecanına ortak olurken sporun ve sporcuların nabzını da tutmaya devam ediyor. Süper Lig’de topladığı 44 puanla zirvede yer alan Beşiktaş'ın biyonik adamı Atiba Hutchinson, Tivibu Spor'daki 'Atan Alır' programında Şükran Albayrak'ın konuğu oluyor. 37 yaşındaki orta saha oyuncusu Beşiktaş kariyeri, aile hayatı, bu sezonki beklentileri gibi konularda Şükran Albayrak'ın sorularını yanıtlarken basketboldaki hünerlerini de sergileyecek. 'Atan Alır' programı 30 Ocak Cumartesi 11.30'da Tivibu Spor ekranlarında olacak.

 

Spora dair her şey Tivibu'da 

Avrupa'nın önde gelen futbol ligleri Hollanda Eredivisie, Belçika Jupiler Pro League ve İskoçya Premiership ligleri ile basketbolun en önemli organizasyonları FIBA Şampiyonlar Ligi ve EuroCup, ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi sadece Türk Telekom'un dijital televizyon platformu Tivibu’da seyirciyle buluşacak. İngiltere Premier League, Almanya Bundesliga, Portekiz Premier Ligi, F1, NBA ve NFL heyecanı da 73 ve 74 no'lu kanallarda S Sport ve S Sport 2 ile Tivibu'da yaşanıyor.

 

Bilgi için: 

MPR İletişim Danışmanlığı 

Firuze Şenavcı, (212) 438 63 50 / 156 – 552 747 19 70, fsenavci@mpr.com.tr