Arsenal-Manchester United heyecanı Tivibu’da

İngiltere Premier Ligi’nde 40 puanla ikinci sırada yer alan Manchester United, Arsenal’e konuk oluyor. Ada’daki kritik mücadele 30 Ocak Cumartesi, Tivibu 73. Kanal’daki S Sport’tan naklen yayınlanacak. 

<Arsenal-Manchester United heyecanı Tivibu’da

 

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına uzanan zengin içerikleriyle sporseverlerin nabzını tutuyor. Bu hafta sonu İngiltere Premier Ligi’nde 40 puanla ikinci sırada yer alan Manchester United, Mikel Arteta yönetiminde kötü bir sezon geçiren Arsenal’a konuk oluyor. Futbolseverler tarafından heyecanla beklenen Arsenal-Manchester United karşılaşması, 30 Ocak Cumartesi 20.30’da Tivibu 73. Kanal’daki S Sport’tan naklen yayınlanacak. İlk kez 13 Ekim 1894 yılında karşılaşan iki rakip, bugüne kadar 234 maç oynadı. Bu maçların 97’sini Manchester United kazanırken, Arsenal ise 85 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

 

Feyenoord’un konuğu PSV olacak

Hollanda Ligi’nde de bu hafta sonu derbi heyecanı yaşanacak. Ligde 35 puanla beşinci sırada olan Feyenoord’un 40 puanla üçüncü sırada yer alan PSV Eindhoven’i konuk edeceği mücadele 31 Ocak Pazar 16.30’da sadece Tivibu Spor 3 ekranlarında olacak. Feyenoord-PSV Eindhoven maçı dışında Vitesse-Waalwijk, Twente-Heerenveen, AZ Alkmaar-Ajax ile Belçika Ligi’ndeki Club Brugge-S.Liege, Anderlecht-Gent ve St.Truiden-Cercle Brugge karşılaşmaları da sadece Tivibu ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Almanya Bundesliga’daki Leipzig-Leverkusen karşılaşması 30 Ocak Cumartesi 20.30’da Tivibu 74. Kanal’daki S Sport 2’den naklen yayınlanacak.

 

Basketbol Ligi heyecanı Tivibu’da

ING Basketbol Süper Ligi’ndeki Bursaspor-A.Petkim, Afyon Bld-Darüşşafaka, Galatasaray-Fethiye Bld, Fenerbahçe-Gaziantep, Karşıyaka-Tofaş, Büyükçekmece-Türk Telekom, Bahçeşehir Koleji-A.Efes ve Ormanspor-Beşiktaş maçları Tivibu Spor 2’de seyirciyle buluşacak. Dünyanın en büyük basketbol organizasyonu olan NBA’de ise son şampiyon LA Lakers’in Boston’a konuk olacağı mücadele, 31 Ocak Pazar sabaha karşı 04.30’da Tivibu 73. Kanal’daki S Sport’tan ekranlara gelecek.

 

Bilgi için: 

MPR İletişim Danışmanlığı 

Firuze Şenavcı, (212) 438 63 50 / 156 – 552 747 19 70, fsenavci@mpr.com.tr