A Milli Takım’ın eleme heyecanı Tivibu’da

A Millî Takım’ın Dünya Kupası Elemeleri heyecanı Tivibu’da yaşanıyor. G Grubu’ndaki ilk maçında Hollanda’yı ağırlayacak olan Millîler, ikinci mücadelede Norveç’le deplasmanda karşılaşıyorlar. Ay-Yıldızlılar’ın gruptaki üçüncü karşılaşmasındaki konuğu ise Letonya. 

<A Milli Takım’ın eleme heyecanı Tivibu’da

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına uzanan zengin içerikleriyle sporseverlerin nabzını tutuyor. Futbolda ligler millî araya girerken, A Millî Takım’ın Dünya Kupası Elemeleri heyecanı Tivibu’da yaşanıyor. Ay-Yıldızlılar, 2022 Dünya Kupası Elemesi G Grubu’ndaki ilk maçında 24 Mart Çarşamba 20.00’de Hollanda’yı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda konuk edecek. Hollanda’yla en son 6 Eylül 2015 tarihinde karşılaşan A Millî Takım, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. 

 

Deplasmanda rakip Norveç

Ay-Yıldızlılar, Hollanda karşılaşmasının ardından G Grubu’ndaki ikinci maçında 27 Mart Cumartesi 20.00’de deplasmanda Norveç’le karşılaşacak. A Millî Takım, Norveç’le oynadığı son beş maçta iki galibiyet, iki beraberlik elde etti. Millî aranın son karşılaşmasında ise Türkiye, 30 Mart Salı 21.45’te Letonya’yı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ağırlıyor. A Millî Takım’ın oynayacağı üç kritik mücadele de Tivibu 22. Kanal’daki TRT 1’den ekranlara gelecek.

 

Spora dair her şey Tivibu’da

Avrupa’nın önde gelen futbol ligleri olan Hollanda Eredivisie, Belçika Jupiler Pro League, İskoçya Premiership ile basketbolun en önemli organizasyonları FIBA Şampiyonlar Ligi, EuroCup, ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi sadece Tivibu Spor’da izleniyor. İngiltere Premier League, Almanya Bundesliga, Portekiz Premier Ligi, Formula 1, NBA ve NFL heyecanı da 73 ve 74 no’lu kanallarda S Sport ve S Sport 2 ile Tivibu’dan takip edilebilecek.

 

Bilgi için: 

MPR İletişim Danışmanlığı 

Halit Hakan Eyüpoğlu, (212) 438 63 50, hheyupoglu@mpr.com.tr